ED-EF Swaps 1991 and older Civics, CRXs

"Done" my ZC swap but having problems HELP?

  #1  
Old 04-05-2007, 04:24 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2007
Posts: 21
Default "Done" my ZC swap but having problems HELP?

Well I did the ZC swap (by the way nobody mentioned i would need an SI ECU for the dpfi to mpfi). Finally it idle's really nice but I am getting this crazy surging in the enginewhen I try toaccelerate. It eventually gets over it at highrpm's. But the engine will speed up and slow down back and forth whenI'm just holding thepedal still. My guess are like a vacumm leak or something but does anyone have an idea? I would love some help
 
  #2  
Old 04-06-2007, 10:59 AM
Join Date: Jan 2007
Location: So Cal
Posts: 417
Default RE: "Done" my ZC swap but having problems HELP?

oaky i see you have a post....it could be your air sensor is really dirty this happened onceto friend of mine and it just had to be cleaned but it was replaced...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
xpdude
Mechanical Problems & Technical Chat
6
08-16-2009 10:26 AM
civicninja98
Nitrous, Super Chargers, & Turbos
16
10-01-2007 02:03 PM
crsoardREX
Mechanical Problems & Technical Chat
0
08-07-2007 09:35 AM
Sean[dtb]
ECU Tuning & Fuel Management
1
03-26-2007 11:11 AM
camacho1
Transmission & Differential
3
01-31-2007 11:19 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: "Done" my ZC swap but having problems HELP?


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.