Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

93 Lawn Ornament Won't start.

  #1  
Old 03-19-2007, 08:03 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default 93 Lawn Ornament Won't start.

So I will say the search feature does work but I think my wording has failed. I will happily read as many threads as needed but the 8 or so I dug up so far do not pertain to my Lawn Ornament. I think I am the 5 owner in the neighborhood of this car. The car itself has been lowered strut bar yada yada and for engine mods an intake and fart can. The problem is when you turn the ignition on the check engine light comes on and stays on. The car will not start until the check engine light goes off. We have toyed around with the cold start sensor even switched it out and a few of the other sensors on the intake but it still has the same issue it won't start until something under the hood near the intake clicks then it starts right up. THe thing is if you turn it off you have to go through the entire waiting process all over. there is no set time on when it will "click" it could be 10 minutes or 2 hours....

So um where do I search from here and what key words or imput have you got for me.

93 Ex 2 door with power windows sunroof and some aftermarket alarm...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Ej1Rider
Pics and Videos
26
09-28-2007 01:43 AM
Drakon
Engine & Internal
21
11-25-2006 11:37 PM
Ej1Rider
Pics and Videos
3
09-25-2006 08:03 AM
Pete
The Lounge
39
04-22-2006 12:46 PM
Pete
The Lounge
20
03-30-2006 05:23 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 93 Lawn Ornament Won't start.


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.