Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

Oil Pan

  #1  
Old 05-21-2009, 05:44 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2009
Posts: 5
Default Oil Pan

Hi i am new to this forum and i have a question that has brought me a day of hell.

I ordered this oil pan from autozone and...

http://www.autozone.com/autozone/cat...questid=720506

i went to install it with my brother and it doesnt have two mounts that connect to the transmission like the OEM one does. Soooo what do i do? oh and also the gasket for the oil pan that came with it seems very odd looking, like its a cicle shape that isnt flat, and alsmost seems like a universal gasket. whats up with that also??
feed back is much appreciated cuz im leakin oil as we speak!!
thanks
 
  #2  
Old 05-24-2009, 10:24 AM
FlipHKD720's Avatar
HCF Member
Join Date: Mar 2006
Location: Marquette, MI
Posts: 8,442
Default

the gasket should definitely be flat, you can find them for less than $20 at your local auto store prolly, btu can't you re-use the mounts/brackets that connect to the transmission from the stock pan?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Execut1ve
Mechanical Problems & Technical Chat
3
02-06-2012 07:29 AM
cvcrcr99
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
9
11-16-2011 01:55 PM
ic892003
Mechanical Problems & Technical Chat
20
08-21-2008 03:40 PM
oilltd
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
1
06-10-2008 04:06 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Oil Pan


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.