Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

ground wires

  #1  
Old 05-01-2005, 02:47 AM
Thread Starter
Join Date: Apr 2005
Location:
Posts: 309
Default ground wires

I don't have a wiring kit, I have some 4 gauge wire you'd use for a system. Is it safe to ground my engine with that? besides replacing the stock grounds with that, can I add additional grounds from the negative on my battery anywhere else?
 
  #2  
Old 05-01-2005, 10:18 AM
HCF Member
Join Date: Jun 2004
Posts: 7,699
Default RE: ground wires

yep.
 
  #3  
Old 05-01-2005, 10:39 AM
Senior Member
Join Date: Apr 2005
Location:
Posts: 2,448
Default RE: ground wires

ORIGINAL: sacicons

yep.
 
  #4  
Old 05-01-2005, 12:54 PM
D16z6's Avatar
HCF Member
Join Date: May 2004
Location: Fort Smith, Arkansas
Posts: 1,406
Default RE: ground wires

There you go.
 
  #5  
Old 05-01-2005, 01:34 PM
Join Date: Mar 2005
Location:
Posts: 4,414
Default RE: ground wires

You can run as many grounds as you want. Anything touching the body should be tied to ground anyways.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
clutchjunkie
ECU Tuning & Fuel Management
20
08-13-2006 08:02 AM
FlipHKD720
ECU Tuning & Fuel Management
4
05-25-2006 06:11 AM
dogma
Mechanical Problems & Technical Chat
3
05-02-2006 01:55 PM
outlaw2049
ECU Tuning & Fuel Management
10
04-28-2006 10:10 AM
smokingemcee
Engine & Internal
2
05-01-2005 02:08 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: ground wires


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.