Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

What do i need for a jdm d15b vtec swap..

  #1  
Old 11-17-2009, 10:51 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2009
Posts: 10
Question What do i need for a jdm d15b vtec swap..

I own a eg6 92 no vtec
whould the motor bolt right in?????
Or wut elses do i need?
 
  #2  
Old 11-17-2009, 11:20 AM
94civichatchback's Avatar
Chubby Chaser
Join Date: Dec 2007
Location: whitwell,Tn 37397
Posts: 4,676
Default

yes it will bolt right up, but i suggest just getting a d16z6 head and putting it on your block, you will have vtec and more hp, all that is need to hook vtec up to work is you need the vtec head, and a p28 ecu there will be wires for the vtec, one is ground and the other 2 you run to the ecu,

i have some extra pins so you can wire it upto your ecu,


this is where they go, i converted my eg to vtec,
Name:  0824091652.jpg
Views: 409
Size:  17.4 KB

pin a4 is the vtec wire from the vtec solnoid,
pin d6 is the oil pressure switch

and i grounded the black wire coming from the oil pressure switch to the thermostat housing
Name:  0824091652a.jpg
Views: 231
Size:  12.0 KB

Name:  0824091653.jpg
Views: 359
Size:  16.3 KB

Name:  vtecwiring-1.gif
Views: 752
Size:  29.7 KB
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ef_vtec_sohc
ED-EF Swaps
1
04-26-2016 07:43 AM
Booger
EK Swaps
2
08-09-2011 10:11 PM
ef_vtec_sohc
ED-EF Swaps
0
06-03-2011 10:19 PM
4doorcivic9
General Civic Talk
14
05-16-2007 06:56 PM
randommike88
Engine & Internal
8
04-28-2007 09:26 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: What do i need for a jdm d15b vtec swap..


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.