Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

Car not running right

  #1  
Old 03-07-2007, 12:46 PM
Thread Starter
Join Date: Feb 2007
Posts: 5
Default Car not running right

Hi, I'm running a 91 civ with custom headers. And I am having an accel problem.
when cold I dont seem to have an issue but once the motor jumps up if I try to put any pressure on the motor it starts to bog.. and in low gear it will even stall out completely. I'v changed the dizzy and plugs/wires any other suggestions...

Also on a side note and may be unrelated. once the motor warms up and I am driving if I put pressure on the motor my rpms on my tach start to jump in relation to the bogging..
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
farmerjunglejoe
Lighting & H.I.D.'s
0
07-07-2014 10:30 AM
mscp0012
Mechanical Problems & Technical Chat
4
07-16-2010 12:16 PM
BTECH
Mechanical Problems & Technical Chat
6
12-11-2008 07:17 PM
red2000Si
Nitrous, Super Chargers, & Turbos
27
03-08-2007 12:33 PM
jad1217
Mechanical Problems & Technical Chat
1
04-09-2006 04:25 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Car not running right


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.